Vertaalbureau Helena
Snel en betrouwbaar. +31 (0)79 331 45 69 Offerte ontvangen Vaak al binnen 15 minuten!
+31 (0)79 331 45 69 Offerte ontvangen Menu

Sinds 1991

Vertaalbureau Duits

Sterk in de Duitse taal

Al sinds 1991 is Helena Technical Translations het gespecialiseerde vertaalbureau Duits. De oprichter en directeur-eigenaar is in de begin jaren ‘90 als vertaler voor de Duitse taal begonnen. Voor een aantal grote Duitse ondernemingen zijn wij nu als Duits vertaalbureau de 'preferred supplier' voor vertalingen van het Duits naar Nederlands en Nederlands naar Duits.

Duitse vertalers én reviewers

Helena Technical Translations is een allround vertaalbureau Duits. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine vertaalprojecten. Wij blinken uit in het vertalen van moeilijke technische teksten. Al uw teksten worden vertaald door ons eigen team van in-house vertalers en reviewers Duits.

Wij spreken Duits!

Vertrouw op hoog opgeleide linguïsten en native speakers Duits die vertrouwd zijn met de hoge kwaliteitseisen van consistente vertalingen die naadloos moeten aansluiten op het betreffende bedrijf. Onze Duitse klanten stellen het tevens op prijs dat ook het persoonlijke contact met vertaalbureau Helena in de Duitse taal verloopt.

Persoonlijke offerte ontvangen

De zekerheid van kwaliteit

  • Erkend technisch vertaalbureau sinds 1991
  • Full-service met eigen ‘in-house’ vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Native speakers en linguïsten pur sang
  • Alle talen, uiterst snelle responstijden
  • Zonder tussenpersonen, altijd scherpe tarieven!

Ontvang direct een prijsopgave

Direct contact

Vertrouw op de kwaliteit van een gecertificeerd technisch vertaalbureau sinds 1991. Hoog opgeleide in-house vertalers leveren conform specifieke klantwensen. Zonder tussenpersonen, dus altijd scherp geprijsd!

Bel direct: 079 331 45 69

Offerte ontvangen Vaak al binnen 15 minuten!

Vraag het aan vertaalbureau Helena

Aanhef *