+31(0)79 331 45 69 Offerte Cliënt login

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Verweven in onze bedrijfscultuur

Duurzaam gegroeid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is sinds de oprichting van Helena Technical Translations B.V. in 1991 verweven in onze bedrijfscultuur. Daarmee zijn wij via mond-tot-mondreclame duurzaam gegroeid. Voor ons betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen de wijze waarop de onderneming de belangen van maatschappij & milieu, alsook die van zijn opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers dient.

Concreet hebben wij dit uitgewerkt in ons milieubeleid, een open eerlijke en transparante dienstverlening, een prettige werksfeer voor onze medewerkers en eerlijk inkoopbeleid van (vertaal-)diensten en goederen.

Milieubeleid

Op milieugebied investeren wij in middelen/werkwijzen om daadwerkelijk de belasting op energie- en milieugebied zoveel mogelijk te beperken. Eind 2017 is het kantoor van het gas naar all-electric bijna nul-op-de-meter gebracht. Hoeve Wildrijk is daarmee niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen als aardgas en draait volledig op groene energie. Bij de herbouw van de Hoeve Wildrijk in 2009 is de CO2-voetafdruk al zo laag mogelijk gehouden door toepassing van houten vloeren en hergebruik van materialen. Tevens is het gebouw van een warmte-koudeopslag (WKO) installatie voorzien.

Vraag het aan vertaalbureau Helena

Aanhef *

Direct contact

Vertrouw op de kwaliteit van een gecertificeerd technisch vertaalbureau sinds 1991. Hoog opgeleide in-house vertalers leveren conform specifieke klantwensen. Zonder tussenpersonen, dus altijd scherp geprijsd!

+31(0)79 331 45 69 Offerte aanvragen

Aangesloten bij:

Alle talen: snel en betrouwbaar
+31(0)79 331 45 69