Vertaalbureau Helena
Snel en betrouwbaar. +31 (0)79 331 45 69 Offerte ontvangen Vaak al binnen 15 minuten!
+31 (0)79 331 45 69 Offerte ontvangen Menu

Diepgaande kennis en praktijkervaring

Technische vertalingen

Technische teksten en documentatie

Naast algemene vertalingen beschikt Helena Technical Translations over diepgaande kennis op het gebied van softwarelokalisatie en vertalingen van technische teksten en documentatie zoals specificaties, handleidingen, onderzoeksrapporten, aanbestedingsdocumenten, contracten, websiteteksten, help-bestanden, xml-bestanden en informatie- en kennismanagement databases.

Gecertificeerde technische vertalingen

Als gecertificeerd vertaalbureau kunt u vertrouwen op vakwerk. De technische vertalingen verzorgen wij al sinds 1991, waarbij wij beschikken over grote deskundigheid in moeilijke technische teksten en praktijkervaring hebben in werkelijk alle branches.

Een greep uit ons technisch vertaalaanbod

Procesindustrie

Documentatie voor internationale bedrijven in de procesindustrie, petrochemie, energiecentrales, energievoorziening, voedselproductie en leveranciers van apparatuur en installaties voor deze sector.

Zware apparatuur & machines

Handleidingen e.d. voor onder andere transportwerktuigen, tunnelboormachines en agrarische machines, voor scheepsbouwers, grote bouwondernemingen en leveranciers van zware apparatuur en machines.

Verpakkingsindustrie

Vertalingen voor de verpakkingsindustrie, zoals documentatie voor geavanceerde verpakkingsmachines, consumptieproducten, (luxe) levensmiddelen, farmaceutica, gevaarlijke stoffen.

Transport & verkeer

Vertalingen voor de sector transport & verkeer, handleidingen voor automotive, railveiligheids- en railbesturingssystemen, verkeerssystemen, tunnelsystemen, distributiesystemen, luchtvaartsystemen. HTT verzorgt tevens consumentgerichte vertalingen, zoals tekst en User Interfaces voor navigatiesystemen.

Automatiserings- en besturingssystemen

Vertalingen op het gebied van automatiserings- en besturingssystemen, zoals voor instrumentatie, systemen voor industriële automatisering, numerieke besturing van machines, meetsystemen, telecommunicatiesystemen, toegangscontrolesystemen, parkeerautomaten.

Technische vertalingen in vertrouwde handen

Als technisch vertaalbureau vertaalt Helena Technical Translations een enorme variëteit aan technische documenten voor een groot aantal gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland. Met veel van onze klanten doen wij al jarenlang zaken. Zij kiezen voor een betrouwbaar vertaalbureau met een goede en consistente prijs-kwaliteitverhouding.

Persoonlijke offerte ontvangen

De zekerheid van kwaliteit

  • Erkend technisch vertaalbureau sinds 1991
  • Full-service met eigen ‘in-house’ vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Native speakers en linguïsten pur sang
  • Alle talen, uiterst snelle responstijden
  • Zonder tussenpersonen, altijd scherpe tarieven!

Ontvang direct een prijsopgave