Vertaalbureau Helena
Snel en betrouwbaar. +31 (0)79 331 45 69 Offerte ontvangen Vaak al binnen 15 minuten!
+31 (0)79 331 45 69 Offerte ontvangen Menu

Beter dan het origineel

Creatieve vertalingen

Flyers, brochures, persberichten, advertenties...

Een goede vertaler weet hoe hij taal gebruikt en beheerst om zijn doel te bereiken. Zijn tekst moet informeren, boeien, werven, grijpen en tot actie aanzetten. En dan het liefst allemaal tegelijk. Hij weet wat werkt. En wat niet werkt.

Native speakers, van en naar elke taal!

De vertaling moet net zo pakkend zijn als het origineel. Of zelfs beter. En juist dát is de kernkwaliteit van een goede vertaler van marketing- en communicatiemateriaal. Want wat in de brontaal prima werkt, kan in de doeltaal de plank volledig mis slaan.

De creatieve vertalers van vertaalbureau Helena zijn allemaal native speakers en geselecteerd op hun specialisatie en ervaring. Zij houden intuïtief rekening met uw doelgroep in de doeltaal.

De gehele opmaak blijft intact

Bij opmaak in o.a. InDesign en FrameMaker werkt Helena Technical Translations met software die de onderliggende structuur en lay-out van InDesign- en FrameMaker-documenten volledig intact laat. De vertaling wordt in dezelfde staat als het origineel geleverd waarbij niets van de opmaak verloren gaat.

De zekerheid van kwaliteit

  • Erkend technisch vertaalbureau sinds 1991
  • Full-service met eigen ‘in-house’ vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Native speakers en linguïsten pur sang
  • Alle talen, uiterst snelle responstijden
  • Zonder tussenpersonen, altijd scherpe tarieven!

Ontvang direct een prijsopgave

Direct contact

Vertrouw op de kwaliteit van een gecertificeerd technisch vertaalbureau sinds 1991. Hoog opgeleide in-house vertalers leveren conform specifieke klantwensen. Zonder tussenpersonen, dus altijd scherp geprijsd!

Bel direct: 079 331 45 69

Offerte ontvangen Vaak al binnen 15 minuten!

Vraag het aan vertaalbureau Helena

Aanhef *